tag:blogger.com,1999:blog-1971226357107391409.post6353559577900369279..comments2024-02-06T22:48:57.212+02:00Comments on Anun keittiössä: PersikkakiisseliAnuhttp://www.blogger.com/profile/00937507744099569511noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1971226357107391409.post-91945091764992955402023-11-24T10:01:18.013+02:002023-11-24T10:01:18.013+02:00Kuinka suuria määriä suurkeittiössä sitten tehdään...Kuinka suuria määriä suurkeittiössä sitten tehdään? Varmasti saa suurkeittiökalusteet ja muut olla melko tuhtia kokoluokkaa. Hyvältä näyttää. Täytyisi myös kokeilla tehdä kiisseliä vaikkapa viikonloppuna. Annihttps://www.kk-service.fi/ammattikeittioiden-kalusteet-ja-asennuksetnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1971226357107391409.post-69995851923535133602011-03-04T13:25:22.458+02:002011-03-04T13:25:22.458+02:00Nam, varmasti hyvää. Mä en ennen tehnyt jälkiruoki...Nam, varmasti hyvää. Mä en ennen tehnyt jälkiruokia kuin harvoin, mutta nykyään tulee lapsille tehtyä. Tykkäävät syödä päivällä ruuan jälkeen jälkkäriä vähän kuin välipalaksi. Kelpaa kyllä kaikki kiisselit. Suosikki on mansikkakiisseli ja persikka-banaanikiisseli. :)Piia / Piian jututhttp://piianjutut.vuodatus.net/noreply@blogger.com