Sattumalta näin Tinskun keittiössä -blogissa ohjeen sienisalaatille, joka tehdäänkin suppilovahveroista. Kun niitä nyt taloudesta löytyi, kokeilin näin joulun ruokapöytään tätä ohjetta soveltaen. Itse käytin kuivattuja suppiksia.
n. 3-4 dl kuivattuja suppilovahveroita
1 pieni sipuli
1 pieni sipuli
2 pientä valkosipulin kynttä
1/3 tl kuivattua timjamia
suolaa ja mustapippuria
120 g smetanaa
suolaa ja mustapippuria
120 g smetanaa
noin ½ dl turkkilaista jogurttia
Liota kuivattuja suppiksia runsaassa vedessä. Valuta ja paista niitä hetki kuivalla pannulla. Jäähdytä ja pilko pieneksi. Leikkaa sipuli hienoksi, murskaa valkosipulin kynnet. Sekoita sienet, sipulit ja mausteet kulhossa. Lisää smetana, sekoita ja notkista turkkilaisella jogurtilla. Anna makujen tasaantua jääkaapissa.
Kommentit
Lähetä kommentti