Vapuksi päätin tehdä voileipäkakun vaihteeksi kalasta. Ohje on ollut muistaakseni Pirkka-lehdessä.
Kostutus: 2 dl kasvis- tai kalalientä (fondista)
Täyte:
250 g kylmäsavustettua kirjolohta hienonnettuna
4 keitettyä hienonnettua munaa
1 nippu tilliä ja ruohosipulia hienonnettuna
1 putkilo (200 g) mätitahnaa
250 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
1 tlk (200 g) kermaviiliä
mineraalisuolaa
valko- tai sitruunapippuria
Pinnalle:
pehmeää kevytsulatejuustoa
kylmäsavukirjolohta
katkarapuja
sitruunaa
tilliä
1 vaalea paahtoleipä
1 ruisvuokaleipäKostutus: 2 dl kasvis- tai kalalientä (fondista)
Täyte:
250 g kylmäsavustettua kirjolohta hienonnettuna
4 keitettyä hienonnettua munaa
1 nippu tilliä ja ruohosipulia hienonnettuna
1 putkilo (200 g) mätitahnaa
250 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
1 tlk (200 g) kermaviiliä
mineraalisuolaa
valko- tai sitruunapippuria
Pinnalle:
pehmeää kevytsulatejuustoa
kylmäsavukirjolohta
katkarapuja
sitruunaa
tilliä
Kommentit
Lähetä kommentti