Pinaattinen makaronilaatikko

Tällä ohjeella saa vähän vaihtelua makaronilaatikkoon. Ohje on ollut Yhteishyvän 2/08 Ruokamaailma-liitteessä.





500 g makaronia
1 sipuli
140 g pekonikuutioita
150 g pakastepinaattia
1 ps suurustettu kanakeitto -aineksia
2 dl kermaa
1 dl rasvatonta maitoa
1 dl juustoraastetta
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä makaronit kypsiksi ja valuta ne. Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista sipuli ja pekoni kuumalla pannulla. Sulata ja valuta pinaatti, sekoita makaronin joukkoon. Lisää pekoni ja sipuli ja sekoita.

Kaada seos uunivuokaan. Sekoita kanakeittoainekset, kerma ja maito keskenään. Kaada uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä noin puoli tuntia.

Kommentit