Tämän herkullisen salaatin ohjeen löysin Ideakeittiö -sivulta. Ohje on kahdeksalle hengelle.
250 g katkarapuja
1 kpl jäävuorisalaattia
1 kpl kurkkua
2 kpl omenaa
0,5 kpl cantaloupe-melonia
200 g pakasteherneitä
4 rkl tillisilppua
Kastike:
100 g Crème Bonjour Mustapippuri-tilliä
0,5 dl maitoa
1 rkl ketsuppia
1 rkl sitruunanmehua
Sulata ja valuta katkaravut. Huuhtele salaatti, kurkku sekä omenat. Paloittele vihannekset, meloni ja kuoritut omenat reilun kokoisiksi paloiksi. Lisää herneet, hienonnettu tilli ja katkaravut. Sekoita salaatti.
Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää maito ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
250 g katkarapuja
1 kpl jäävuorisalaattia
1 kpl kurkkua
2 kpl omenaa
0,5 kpl cantaloupe-melonia
200 g pakasteherneitä
4 rkl tillisilppua
Kastike:
100 g Crème Bonjour Mustapippuri-tilliä
0,5 dl maitoa
1 rkl ketsuppia
1 rkl sitruunanmehua
Sulata ja valuta katkaravut. Huuhtele salaatti, kurkku sekä omenat. Paloittele vihannekset, meloni ja kuoritut omenat reilun kokoisiksi paloiksi. Lisää herneet, hienonnettu tilli ja katkaravut. Sekoita salaatti.
Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää maito ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
Oi, ihanaa!!! Mullakin olisi rapuset pakkasessa, pitäisiköhän tehdä "mitä kaapista löytyy"-versio. Katkikset on niin herkkua!!!!
VastaaPoista