Nachopaistos

Tästä ruuasta löytyy erilaisia versioita ja ohjeita vaikka kuinka paljon. Ja mikäs siinä, jokainen voi tehdä tämän juuri sellaisilla mausteilla ja lisukkeilla kuin itse haluaa.
Yritän itse muistella, mitä tähän laitoin (eilen illalla tätä syötiin :)

Alimmaiseksi levitin kunnon kerroksen nachoja. Päälle levitin edellispäiväisen jauhelihakastikkeen lopun. Kastikkeessa oli mukana pussillinen herne-maissi-porkkanaa. Tähän väliin taisi tulla purkillinen salsakastiketta. Kastikkeen päälle silppusin vähän punasipulia ja eri värisiä paprikoita. Näiden päälle levittelin purkillisen yrttimaustettua ranskankermaa. Hunajamaustetuista broilerifileistä leikkasin suikaleita, paistoin ne kypsäksi ja maustoin ne. Levitin nekin vuokaan uudeksi kerrokseksi. Päälle ripottelin parmesaaniraastetta ja pilkottua tomaattia. Tomaatin päälle paloittelin cheddar-sulatejuustoviipaleita ja viimeiseksi juustoraastetta kunnon kerros.

Paistoin koko satsia uunissa 200 asteessa kunnes juusto oli kauniisti sulanut ja saanut vähän väriä. Uunin jälkeen levittelin vielä pinnalle hiukan hienonnettua jäävuorisalaattia.

Nami, oli muuten hyvää. Sopii vaikka uuden vuoden juhlintaan suolapalaksi.

Herkullista uutta vuotta kaikille!

Kommentit

  1. Maistuvaiselta näyttää ja sopii hyvin isommallekin porukalle. Toivotan Onnellista ja maistuvaista Uutta Vuotta 2010!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti