Ristiäiskakkuja Sofialle

Nyt kun ristiäiset on jo ohi ja nimi julkistettu, voin julkaista nämä ristiäiskakkukuvat. Tyttäreni Laura pääsi pienen tytön sylikummiksi ja näihin ristiäisiin sitten yhdessä leivoimme nämä kakut. Lisäksi teimme vielä yhden pienen gluteenittoman kermakakun, josta ei napattu kuvaa ollenkaan. Siinä kun ei ollut vielä edes koristeita.Minä tein kakkupohjat: 5 munan pyöreä ja 6 munan suorakulmainen sekä se 2 munan gluteeniton. Laura kokosi kakut, täytteeksi tuli hedelmätäyte, jossa mm. mandariinia ja persikkaa säilykkeistä. Yhdessä päällystimme kakut valkosuklaakreemillä ja marsipaanilla. Koristeet ovat Lauran käsialaa, Ella-siskonsa avusti niiden kanssa.

Paljon onnea Sofialle ja koko perheelle!

Kommentit

 1. Upeita kakkuja ja ihania koristeita=)

  Tykkään siitä, että osaat koristella voileipäkakut siten, että ne on helppo leikata ja jokainen saa suunnilleen samat koristeet. Näin sen pitäisi olla=)

  Hellapoliisi

  VastaaPoista
 2. Anu / Anun keittiössä9.4.2010 klo 14.36

  Kiitos Hellapoliisi. Pyrinkin voikkarien koristelussa siihen, että niitä olisi helppo leikata. Tietysti samalla yritän koristeluilla kertoa, mitä kakku sisältää. Ja hyvähän se on, jos kakku vielä näyttää houkuttelevalta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti