Onnellisen elämän kakku

Tällaisen kakkuohjeen sain ihanalta opettajaltani ja sitä hän suositteli sydämellisesti ♥

Pohja:
3 dl kärsivällisyyttä
7 dl itseluottamusta
300 g päättäväisyyttä
200 g elämänkokemusta
400 g uskoa huomiseen
1 rkl huumorintajua
2 tl puhdasta iloa

Kuorrutus ja täyte:
* tyytyväisyyttä * kiitollisuutta * huolettomuutta * lämpöä * hellyyttä paksu kerros * koristeita - näitä reilusti, ei säästellen

Valmistus: kärsivällisyyttä, itseluottamusta ja päättäväisyyttä vatkataan kunnes seos on kuohkeaa. Tähän lisätään varovasti elämänkokemus. Lopuksi lisätään uskoa huomiseen sekoitettuna huumorintajuun ja puhtaaseen iloon. Vuoka voidellaan liikunnan ilolla ja jauhotetaan muistoilla. Turhat murheet karsitaan pois. Paistetaan kovassa lämmössä. Pohja kostutetaan uudella innostuksella. Sisälle levitetään lämpöä ja hellyttä. Tyytyväisyydestä, kiitollisuudesta ja huolettomuudesta valmistetaan kuorrutus, joka levitetään paksuna kerroksena pohjan päälle. Koristellaan seikkailumielellä, lähimmäisenrakkaudella, seurallisuudella, uskolla, toivolla ja rakkaudella ym., mitä varastostasi löytyy. kaiken päälle ripotellaa levollisuutta.

Tarjoilu: Asetetaan tarjolle kauniisti avaraan tilaa. Nautitaan päivittäin suurina annoksina ystävien seurassa ja erityisesti yksinäisyydessä.Hyvää alkanutta kesää kaikille!

Kommentit

 1. Ihana tää postaus :)

  Hei! Mä olen todella, todella pahoillani, eikä tuu toistumaan, mutta pakettisi lähti vasta tänään postiin. Anteeksi :/

  VastaaPoista
 2. Anu / Anun keittiössä25.5.2010 klo 14.00

  Malttamattomana täällä pakettia jo odottelenkin. Aina kotiin palatessa pitää ensimmäiseksi tarkistaa, joko pakettikortti on postilaatikossa. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, tiedänpä, että tulossa on kuitenkin :D

  VastaaPoista
 3. Ensi kuussa tulee aiemmin! Joten nyt tulee lyhyt pakettiväli ;)

  VastaaPoista
 4. Sain tämän saman myöskin opettajaltani valmistujaisjuhlassa.:) Lisään sinut linkkilistalleni, tervetuloa vastavierailulle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti