Valmistujaisjuhliin tarjottavia

Ystäväni tilasi valmistujaistarjottavia poikansa juhliin ja tässähän niitä: pullaa, mokkapaloja ja tietysti täytekakkua. Suolaisina vaihtoehtoina lohimousseleipiä ja kinkku-juustosarvia.

Kakku on iso 12 munan kakku. Täytteenä Hellapoliisin ohjeella mustikkaa ja valkosuklaata, nami. Pursotukset olisi voineet olla paremmatkin, mutta näin tällä kertaa. Koristeet marsipaania.Pullat solmuversioina.


Mokkapalat samalla ohjeella kuin aikaisemminkin tehdyt.


Lohimoussea saaristolaisleivällä.


Sarvissa täytteenä savukinkkurouhetta ja ruohosipuli- ja salamituorejuustoseosta.

Kommentit

 1. Ihan huiman hienot tarjoilut, kakku on TODELLA upea ja saaristolaisleivät kuten myös sarvet vievät kielen mennessään jo pelkästään kuvia katsellessa, todella ihania kaikki leipomukset!! :p

  VastaaPoista
 2. Upeat tarjottavat olet loihtinut, nam... Ja kakku niin hienosti onnistunut ja kaunis. Miten saatkin pinnan noin tasaiseksi?

  VastaaPoista
 3. Hienot tarjoilut, pitää sanoo!

  VastaaPoista
 4. Anu / Anun keittiössä30.5.2010 klo 13.02

  Kiitos kauniista sanoista. Itse asiassa tämä oli varmastikin ensimmäinen kakku, jonka pinnan sain noinkin tasaiseksi. Vähän jäi vielä korjattavaa... itsekritiikki on kovaa :)

  VastaaPoista
 5. Upeat tarjottavat oot tehnyt!! Heh, kuulostin aivan Pionilta XD, mutta joka tapauksessa olet hienosti onnistunut!

  VastaaPoista
 6. Kiitos näistä mahtavista tarjottavista!! Kaikki veivät todella kielen mennessään ja jokaiselle vieraalle löytyi mieluista syömistä. Kakku sai kehuja kauneudestaan ja mokkapalat erityisesti herkullisuudestaan. Saaristolaisleipien lohimousse oli todella hyvää!!!
  Oli kivaa olla juhlien emäntä tällaisella tarjoilulla :-)
  t. kaima

  VastaaPoista
 7. Tännehän on tullut kasapäin kaikkia uusia hienoja kakkuja ja muita herkkuja!!! Tämän postauksen kakku on todella upea - ihanat värit ja niin siisti pinta ja pursotukset!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti