SLY11-kierroksen viimeinen paketti

Olimme lomailemassa Kainuun maisemissa ja tänään kotiin palatessamme, siellä odotti paketti: viimeinen ja odotettu SLY11 -kierroksen paketti. Kuka olisikaan pakettieni takana? Jännityksellä avasin paketin ja etsin nopeasti käsiini kortin saadakseni selville salaisen ystäväni. Lessu Lessun Leipomostahan tuo. Lämmin kiitos paketista. Se oli aivan ihastuttava. Jo ruusukuvioinen kirjekuori oli ihana, puhumattakaan sisällöstä. • suklaatransferi ihananlla mehiläiskuviolla (näitä olenkin jo pitkään halunnut kokeilla)
 • omenanväristä tomuväriä (tätäkään minulla ei vielä ole)
 • omenasnacksejä (kohta aion maistaa)
 • kanelia (aina tarpeen)
 • monen monta omena-reseptiä kokeiltavaksi (sattumalta kaapissa on monta omenaa eli eikun kokeilemaan)
 • Kiroileva siili -kortti, jossa paljastuu Salainen Leivontaystäväni
Kiitos Lessu. Olit huolissasi, että olen täällä ihmetellyt pakettiesi sisältöä. Lähinnä ihmettelin viimeksi, että mikä maa (mikä valuutta :), mutta mitäs siitä. Käyttöön nuo tarvikkeet ovat menneet ja menevät. Ja se eka paketti; laitoit myöhemmin mulle linkin Hellapoliisin reseptiin ja varmasti jossain vaiheessa kokeilen sitä, kuulosti herkulliselta. Ja olen samaa mieltä kanssasi, että on turhaa lähettää vehnäjauhoja, sokeria, vaniljasokeria tai leivinjauhetta... niitähän löytyy varmasti kaikkien leipurien kotoa jo valmiiksi. Itsekään en tykkää niitä lähetellä.

Eli tyytyväisenä täällä huokailen pakettini äärellä ja alan napostelemaan noita snackseja. Kiitos kierroksesta 11 ja toivottavasti vierailet blogissani jatkossakin. 

Kommentit

 1. Kiitos itsellesi :) Ja todellakin vierailen, vierailehan sinäkin ;)

  Oli kiva olla parisi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti