Punaisia hääkakkuja

Sain kunnian tehdä hääjuhlaan kirkkaan punaisia marsipaanikakkuja. Nämä olivatkin ensimmäiset hääkakkuni ja täytyy myöntää, että vähän hermostutti. Onnistuvatko kakut ja miellyttävätkö sittenkään tilaajia? No, nyt kuulostaa huhupuheiden mukaan siltä, että onnistuivat ja miellyttiväthän ne. Mitä nyt pitopalvelu häissä vähän mokasi, mikä harmittaa ainakin minua. Kakkuteline on kuitenkin vuokrattu eri pitopalvelusta eli Maskun Juhlapalvelusta.



Kakkuja tein yhteensä seitsemän. Näistä yksi pieni gluteeniton. Kakkujen pohja on tehty Kinuskikissan tumma sokerikakkupohja -ohjeella (paitsi siis tietysti gluteeniton, joka on tehty Sunnuntain gluteenittomilla jauhoilla pussin kyljessä olevalla ohjeella + kaakaojauhe -lisäyksellä). Täytteeksi toivottiin mansikkamoussea, jonka tein Rouva V:n ohjeella. Punaiseksi värjätyn marsipaanin alla on suklaakreemi tummasta suklaasta, ohje on Kinuskikissalta.



Liljat on tehty marsipaanista. Liljamuottihommissa toimivat tyttäreni Laura ja Ella. Laura sitten viimeisteli kukat maalaamalla ja tekemällä nuo keskustat ja lehdet. Ja loppusilauksena sirottelin kakkujen pinnalle vähän Kakkusankareilta tilaamaani kirkkaan punaista glitteriä.

Ja tuo hääparin pikkukakku ylimpänä telineellä... sen koristeena oleva hääpari on heidän omansa :)

Onnea vielä hääparille ♥♥♥

Kommentit

  1. Aivan ihanat kakut. Hienosti onnistuneet!

    VastaaPoista
  2. Mahtavat kakut! Hienosti oot onnistunut!

    VastaaPoista
  3. Anu / Anun keittiössä12.8.2010 klo 20.54

    Kiitos. Näistä olen itsekin ylpeä... olivat hienot ja maistuivatkin vielä hyvältä :D

    VastaaPoista
  4. Tyylikkäät kakut olet tehnyt =o)

    VastaaPoista
  5. Upeat kakut, on ollut urakkaa!

    VastaaPoista
  6. No on kyllä upeat ja todella huolellista jälkeä! =)

    VastaaPoista
  7. Wau miten siistiä ja hienoa jälkeä!! Kyllä varmasti oli hääväki tyytyväisiä!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kiitos... tässä kohtaa pitää vielä erityisesti kiittää Lauraa (tytärtäni) suuresta avusta kakkujen koristeiden ja päällystysavun kanssa. Yksin olisin ollut helisemässä, mutta onneksi minulla on taitavia tyttäriä apuna. Kiitos siis, Laura ja Ella ♥

    VastaaPoista
  9. Tulin vastavierailulle. Voinen varmaankin linkittää sinut. Nämä kakut on kyllä todella näyttävän näköiset :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti