Syyskuun SLY-paketti

Olimme lomailemassa Kolin maisemissa ja tänään kotiin palatessa siellä odotti pakettikortti... SLY-pakettini oli siis saapunut. Illemmalla piti sitten lähteä vielä pakettia noutamaan... vajaan 700 km:n autossa istuminen tämän päivän osalle ei siis vielä riittänyt ;)

Paketin sisältö oli seuraava:
 • suklaisia spelttimuroja (kohta maistan, uusi tuttavuus)
 • lumihiutalemuotti
 • timjamia ja rosmariinia
 • perunahiutaleita
 • hunajaa
 • seesamiöljyä (tätä minun onkin pitänyt ostaa)
 • SLY:ni itse kehittämä ohje: paahdettu tomaatti-vuohenjuustopiirakka
 • ja tietysti kortti, jossa teemaksi paljastuu tomaattipiirakka
Kiitos SLY:ni, hienosti olit taas koonnut paketin keksimäsi teeman ympärille. Ainekset tulevat käyttöön heti, kun saan aikaiseksi kokeilla tuota reseptiä. Harmi, että itse en ole kovinkaan ihastunut vuohenjuustoon (juu tiedän, sitä en ollut huomannut mainita siinä kyselylomakkeessa), mutta aion silti kokeilla tätä ohjetta. Ja jos keksit, millä tuon vuohenjuuston voisi korvata, kerrothan siitä minulle :)

Kommentit

 1. Hyvä että paketti tuli perille!
  Itse en pidä vuohenjuustosta paljaaltaan, mutta tuossa piirakassa kyllä. Se ei siinä kauhean voimakkaalle maistu. Muita juustoja mitä olen tuohon piirakkaan kokeillu on sinihomejuusto ja mozzarella. Sinihomejuusto oli liian hallitseva maultaan ja mozzarella ehkä hieman liian mauton, mutta näistä vaihtoehdoista parempi. Eli pystyy kyllä vuohenjuuston sieltä korvaamaan.
  Löytyikö sulta jo ennestään lumuhiutalemuotti?

  VastaaPoista
 2. Kiitos ystäväni vinkeistä, kokeilen kyllä minäkin tuota vuohenjuustoa, mutta ehkä myös noita muita juustoja. Tuon lumihiutalemuotin olen valitettavasti ehtinyt jo itselleni hankkia, en ole sitä vaan ehtinyt vielä kokeilla. Mutta eiköhän tuollekin muotille vielä jotain käyttöä löydy...

  VastaaPoista
 3. Harmi kun sulla oli jo muotti. Mut tuli heti mieleen että SLY13 kierroksella on tammikuun aihe kierrätys, että käytä sitä hyväksi jos silloin oot mukana. :)
  Mites speltit maistui?

  VastaaPoista
 4. Kävin tutustumassa tuohon SLY13-kierrokseen ja ajattelin jättää tällä kertaa kierroksen väliin. Katsotaan sitten taas kierrosta 14, jos jaksaisi taas liittyä mukaan leikkiin. Ja kyllähän ne spelttimurot maistui... ne on jo syöty :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti