Pitkästä aikaa otin käyttöön sydänkakkuvuokani... pikainen synttärikakku sai siten mukavan muodon.
Täytteenä on Flora Vispiä, jonka joukossa maustamatonta tuorejuustoa ja sulatettua valkosuklaata. Tämän päälle vielä mansikoita pakastimesta. Päällä kermavaahto Flora Vispistä. Koristeliljat vanhoja varastoja, Laura tehnyt joskus marsipaanista.
Oli muuten just sopivan makea kakku :)
Täytteenä on Flora Vispiä, jonka joukossa maustamatonta tuorejuustoa ja sulatettua valkosuklaata. Tämän päälle vielä mansikoita pakastimesta. Päällä kermavaahto Flora Vispistä. Koristeliljat vanhoja varastoja, Laura tehnyt joskus marsipaanista.
Oli muuten just sopivan makea kakku :)
Upea! Kyllä on kaunis pursotusjälki. :)
VastaaPoistaKaunis kakku!Koristeet kuin tähän tehty. Oletpas saanut koripunoksesta tasaisen ja kauniin:o)
VastaaPoista