Kakkukoristeiden maailmaan tutustumista

Veljeni vaimo ystävineen kokoontuu noin kerran kuussa milloin minkäkin teeman ympärille, ryhmällä on nimikin: Tiffany-porukka. Joskus aikoinaan opettelivat tekemään tiffany-töitä ja innostuivat sittemmin kaikenlaiseen muuhunkin. Nyt oli sitten vuorossa marsipaani- ja sokerimassakoristeisiin tutustuminen ja minä lupauduin antamaan vinkkejä.

 

Innostus oli valtavaa ja onnistumisen riemua riitti. Ruusutkin näyttivät ihan ruusuilta (toisin kuin minun omat ensimmäiset ruusuni muinoin :) ja erityisesti päivänkakkaramuotti oli kaikkien suosikki.


Kun ruusu kuulemma  näytti ihan madonsyömältä, pitihän se matokin siihen sitten lisätä :)
 

Ja osa harjoittelun tuloksista päätyikin sitten emännän etukäteen leipomien kakkujen päälle. Kuvassa mukana myös kakkukirjoja, jotka emäntä oli löytänyt kirjastosta. Niistä oli hyvä nähdä, että vain mielikuvitus on rajana kakkujen teossa.

 
Lämmin kiitos kaikille, niin emännälle kuin innokkaille "kurssilaisille". Oli todella ihan naurettavan mukavaa ja uskoisin, että nyt löytyy useammastakin tulevasta kakusta erilaisia marsipaani- tai sokerimassakoristeita :)

Kommentit

 1. Ja siellä kaikilla oli niin mukaaavaaa... =)

  Aurinkoisia talvipäiviä sinne Anun keittiöön...

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa kivalta!! Ja nättejä koristeita tosiaan, itse en edelleenkään osaa ruusua tehdä ruusun näköiseksi.. :/

  VastaaPoista
 3. Olipa hyvät kuvat.. Mukava iltapäivä, tattista Anulle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti