Rippikakkuja Jerelle

Sain taas leipoa rippijuhliin kakkuja. Toiveina esitettiin sinistä marsipaania kermavaahtoreunuksin sekä koristeiksi avointa raamattua ja ruusuja. Täytteeksi toivottiin jo hyväksi havaittua hedelmäistä täytettä, tällä kertaa mousseen päätyi persikkaa, mandariinia ja päärynää.Kakkuja siis kaksi, molemmat seitsemän munan kakkuja. Ensimmäisen kakun pinnalle suihkin vähän kimalletta. Toisen kakun päälle ripottelin vähän sinistä kimalleraetta.


Koristeet ovat sokerimassaa, sininen päällys pastaväreillä värjättyä marsipaania ja reunapursotukset tutusti vaniljakreemillä vähän höystettyä Flora Vispiä.

Kommentit

 1. Kauniit kakut. Ylemmän kakun pursotuksen on ihan mielettömän hienot ja tyylikkäät ilmanb erillistä reunapursotusta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos... itsekin tykkäsin enemmän tuosta ylemmästä, jossa jätin nuo yläreunan pursotukset tekemättä. Olisi pitänyt jättää ne pois toisestakin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon vastavierailusta Anu, ja tervetuloa toki toistekkin! : )

  Ja ompa kiva kuulla etten oo ainoa joka on joskus saanut tuollaiset hyrrät hajoamaan :D Mutta makuhan se on se pääasia : ))

  Voi miten UPEITA kakkuja ja upeat pursotukset! Kyllä on kelvannut rippijuhlia juhlia :-)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita, nämäkin! Pursotukset ja ruusut aivan mahtavat!

  VastaaPoista
 5. En voi kuin ihailla pursotuksiasi!
  Itse aina kiroilen tuhannesti yrittäessäni pursottaa kakkujen reunoja! Pitäis harjotella, mutta tuntuu että kaipais kädestä pitäen neuvoja.. ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti