50 000 rikki... arvonnan paikka siis

No nyt se sitten tapahtui... kävijälaskuri pyörähti yli 50 000:n rajan. Kun aloitin tämän blogin pitämisen, ajattelin, että menee vuosia ennenkuin näissä lukemissa pyöritään. Iso kiitos siis teille kaikille, jotka olette lisänneet kävijämäärää. Erityisen iso kiitos kaikille teille, jotka olette kommentoineet kirjoituksiani ja kuviani. Kommentteja lukiessa ei tunnu niin yksinäiseltä tämä bloggaaminen.

Eiköhän siis ole arvonnan aika. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen. Kerro samalla onko sinulla tapana kommentoida muiden blogeihin, teetkö niin usein vai vain satunnaisesti, vai jätätkö kokonaan kommentoimatta (nythän on siis pakko, jos haluaa osallistua arvontaan :)

Arvonta päättyy sunnuntaina 24.4, kellonaikaa en uskalla vielä mennä sanomaan, kun en tiedä mihin aikaan koneelle ehdin.


Ja nyt on osallistumisaika lopussa. Suoritan vielä arvonnan ja ilmoitan sitten onnellisen voittajan.

Kommentit

 1. Onnea mahtavasta kävijämäärästä! En yhtään ihmettele suurta kävijämäärää, kun sivusi on upeita herkkuja täynnä.
  Yritän kommentoida monille, monille ihanille blogeille. Suurin osa on leivontablogeja, mutta yritän etsiä myös muita mielenkiintoisia blogeja. On kiva saada ja jättää palautetta :)
  Sinulle Anu aurinkoista kevättä ja hyviä vointeja!

  VastaaPoista
 2. Osallistuu arvontaan =o)

  VastaaPoista
 3. Paljon seuraan ja luen blogeja, mutta harvoin tulee kommenttia jätettyä. Kommentoitua tulee oikeastaan silloin vasta, kun jotain todellista asiaa tuntuu olevan. Kommentointikynnys taitaa olla minulla siis vähän turhankin suuri!

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa :) Kommentoin blogeissa aina silloin tällöin.

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa!

  Kommentoin yleensä ja aiemmin jotakuinkin aina, kun vierailin blogeissa. Nykyään tuntuu, että paneutuminen ja säännöllinen vieraileminen on aika kortilla oman kiireen vuoksi. Ja pääsääntöisesti tulee vierailtua oman linkkilistan blogeissa, kun näkee jonkun päivittäneen. Ja tietysti oman blogin kommentteja lukiessa löytää uusiin hienoihin blogehin sisään, kuten nyt kävi :)

  VastaaPoista
 6. Arvonnassa mukana myös.
  Oon tosi huono kommentoimaan. Pitäisi kyllä parantaa tapani. :D

  VastaaPoista
 7. Hyviä juttuja tulee kommentoitua silloin tällöin, mutta enemmän pitäisi jaksaa kirjoitella. Onneksi olkoon kävijämäärästä ja hauskaa kevättä!

  VastaaPoista
 8. Onnea kävijämäärästä! Ensimmäistä kertaa blogissasi käymässä. Yritän kommentoida silloin, kun näen jossain blogissa jotain upeaa ja ihanaa :)

  VastaaPoista
 9. Onnea !

  Itse olen pyrkinyt siihen, että käydessäni kommentoin jotakin aina. Joskus tosin en keksi mitään kirjoitettavaa, joten olen ajatellut, etten viitsi "väkisin" kirjoittaa vain jotakin. Parastahan se on silloin kun juttu tulee sydämestä ja tekstiä oikein pulppuaa :).

  Tavoitteenani on kuitenkin ollut, että kommentoin aina kun mahdollista, itsekin toivon omaan blogiini kommentteja enemmän, tottakai !Välillä, kuten nyt, lähden vierailemaan linkkilistani blogeissa ihan järjestyksessä, katselemaas mitä uutta löytyy. Etenkin nämä blogspotin puolella olevat blogit kun ei ole niin helppo laittaa seurantaan ( kertoo joku mulle jos tietää, miten sen voisi tehdä )niin parempi tehdä aina linkkilistalta suoraan vierailu :).

  Noniin...höpöhöpö ja huomenna lisää :) Arvonnassa haluan toki olla mukana ja lähden nyt jatkamaan blogisi tutkailua, sitähän tänne tulin tekemään.

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa ja onnea isosta kävijämäärästä!

  Yritän aina jättää kommentin käydessäni, kun tiiän, miten ärsyttävää on, jos kävijälaskuri kovasti raksuttaa, mutta kommentteja ei vaan näy. Vielä ärsyttävämpää tää homma on perheblogissa, jonne lähinnä ystävät ja sukulaiset vain pääsevät lukemaan.Heiltä odottaisi myös kuulumisia, kun omat kuulumiset he voivat lukea blogistani.

  VastaaPoista
 11. Onnittelut hienosta kävijämäärästä!

  Ennen kommentoin useammin, mutta ikävä kyllä nykysin ei ehdi edes käydä vierailuilla tarpeeksi usein muiden blogeissa :-(

  VastaaPoista
 12. Onnea kävijämäärästä!! Minulla on kausia jolloin kommentoin enemmän ja toisinaan taas vähemmän. Aina ei myöskään ehdi kuin käydä katsomassa päivitykset!! =)

  VastaaPoista
 13. Onnea kävijämäärästä!!
  Yritän jättää kommentin, mutta usein vaan kurkkaan blogilistan kautta päivitetyt blogit! Pitäisi kyllä kommentoida ahkerammin!

  VastaaPoista
 14. Onnittelut kävijämäärästä!! Kiva kun muut jaksaa tällaisia arvontoja järjestää!! :)
  Jos aika antaa myöten kun blogilistan päivityksiä selaan, kommentoin kyllä.. Aina ei aikaa kuitenkaan ole, silloin vain lukaisen nopeasti päivitykset läpi ja yritän myöhemmin ehtiä kommentoimaan..

  VastaaPoista
 15. Onnea ohitetusta rajapyykistä:o)
  Voi niin mielelläni kommentoisin kaikkea, mutta yleensä on niin kiire selata blogit läpi, ettei jouda kuin sinne tänne kommentoimaan.

  VastaaPoista
 16. ONNEA, ONNEA! :)
  Yritän parhaani mukaan kommentoida jos vain ei ole kiire tai syli ei ole täynnä (monesti kuopus 10kk ylissä) =)

  VastaaPoista
 17. Onnea huimasta lukemasta! :)
  Ja mukaan arvontaan!
  Kommentoin silloin tällöin, enenevissä määrin! Ensimmäistä kertaa vierailulla, kaverin blogin lukijoista bongasin. Jatkanpa tutkailua, tervetuloa vastavierailulle! :)

  VastaaPoista
 18. Onnea hurjasta kävijämäärästä!
  Yritän kommentoida mahdollisimman monessa blogissa jossa vierailen, aina ei aika ja jaksu riitä. Silloin vain kurkin mitä mielenkiintoista näkyy ja palailen paremmalla ajalla..
  Blogiisi osuin mutkan kautta ja täällähän on vaikka mitä ihanaa!

  MUkavaa kevättä!

  VastaaPoista
 19. Onnea! Silloin tällöin tulee komentoitua

  VastaaPoista
 20. Onnea kävijämäärästä! Minä kommentoin satunnaisesti, yleensä se on herkullisen näköinen kuva, joka pistää kommentoimaan :)

  VastaaPoista
 21. Onnea pyöreistä kävijäluvuista! Luen paljon blogeja, mutta yleensä kommentoimaan ryhdyn vain, jos aihe herättää minussa erityisiä intohimoja. :)

  VastaaPoista
 22. Onnea kovasti upeista kävijämääristä! Eksyin vasta tänne blogiisi kurkkailemaan, mitähän ihanuuksia löytyy... itse olen sen verran uusi blogimaailmassa, että harvoin tulee kommentoitua, mutta ehkä se tästä lähtee :)

  VastaaPoista
 23. Onneksi olkoon :D Kivoja blogeja on paljon ja valitettavasti ei enää niin usein tule kommentoitua kuin ennen. Pikkuneidin kasvaessa rauhalliset hetket ovat vähentyneet ja muut hommat vievät aikaa. Iltasella surffatessa klikkailee vaan eteenpäin ja kirjoittaminen jää. Mukava on kyllä kommentteja kirjoitella ja saada :D Kerran vuodessa käyn blogilistan läpi ja silloin yritän laittaa terveiset jokaiseen listallani olevaan blogiin, mihin vain pystyy kommentoimaan.

  VastaaPoista
 24. Hieno perhonen Sinullakin tuolla linkistäsi. Kommentointi jää usein tekemättä ajanpuutteen ja kirjoitusnopeuden takia, kun osallistuu moniin haasteisiin ja pitää yllä omia blogeja, joita minulla on useita. Työn ohessa aika on rajallinen.
  Katselen ja selailen silti paljon läpi ihastellen monia blogeja.
  Sinulla on mielenkiintoinen blogi.

  VastaaPoista
 25. Onnittelen!
  Kommentoin hetken mielijohteesta itseäni koskettavia postauksia. Viime aikoina väsymys on vienyt luovuutta ja inspiraatiota myös kommentointiin osallistumisessa. Toisaalta en ole jaksanut edes bongailla uusia kivoja blogeja. Harmittaa. Onneksi kesä on tulossa!
  Kiva jos ilahduit värillisistä!

  VastaaPoista
 26. Onnittelut hienosta kävijämäärästä! =)

  Piston tunsin kyllä sydämmessäni... pitäisi kyllä kommentoida useammin! Mutta ne perinteiset syyt, työt, perhe ja kotihommatkin vievät niin paljon aikaa, että tuntuu ettei se aika siis enään mihinkään riitä. =( Tai sitten olen tulossa vanhaksi ja hitaaksi. ;D
  Kierrän kyllä blogeja päivittäin, ja usein näin yömyöhään..

  Silloin kun aloitin blogin pidon itse, olin paaaljon ahkerampi kommentoija. Silloin tosin (leivonta)aiheisia ihania blogeja oli paljon vähemmän. Kommentteja on kyllä aivan ihana saada ja olen todella kiitollinen siitä, että niitä minullekkin jaksetaan kirjoitella. <3

  VastaaPoista