Lomamatkallamme Gdanskissa syötiin hyvin ja runsaasti. Kuvia aterioista ei tullut aina otettua, mutta tässä nyt ne, mistä kuvia on...
Aamupalaksi mieheni söi juustohampurilaisannoksen. Erikoista oli, että hampurilainen piti koota itse, tällaisena se tuli pöytään.
Itse söin aamupalaksi kanacaesarsalaatin. Aivan loistavan makuista, mutta tässäkin asettelu yllätti. Meillä täällä salaatti on sekoitettu aineksineen, tässä leivät ja broilerit olivat isoina paloina.
Illalliseksi mieheni söi naudan pihviä (en yhtään muista mitä tässä annoksessa oli, mutta lautaselta näkee ainakin suurimman osan).
Itse söin kinkulla ja juustolla täytettyä broilerinfilettä. Hyvää.
Yhdessä jaoimme jälkiruuaksi tilaamamme juustokakun... nammm.... :)
Ja tietysti piti vielä maistaa gdanskilaista alkuperää olevaa Goldwasser-likööriä, jossa 22 karaatin kultahiput leijuvat... hyvää oli tämäkin.
Kaikissa paikoissa ateriat olivat melkoisen runsaat eli nälkä hävisi ja oli vaikea saada lautanen tyhjäksi.
Aamupalaksi mieheni söi juustohampurilaisannoksen. Erikoista oli, että hampurilainen piti koota itse, tällaisena se tuli pöytään.
Itse söin aamupalaksi kanacaesarsalaatin. Aivan loistavan makuista, mutta tässäkin asettelu yllätti. Meillä täällä salaatti on sekoitettu aineksineen, tässä leivät ja broilerit olivat isoina paloina.
Illalliseksi mieheni söi naudan pihviä (en yhtään muista mitä tässä annoksessa oli, mutta lautaselta näkee ainakin suurimman osan).
Itse söin kinkulla ja juustolla täytettyä broilerinfilettä. Hyvää.
Yhdessä jaoimme jälkiruuaksi tilaamamme juustokakun... nammm.... :)
Ja tietysti piti vielä maistaa gdanskilaista alkuperää olevaa Goldwasser-likööriä, jossa 22 karaatin kultahiput leijuvat... hyvää oli tämäkin.
Kaikissa paikoissa ateriat olivat melkoisen runsaat eli nälkä hävisi ja oli vaikea saada lautanen tyhjäksi.
Kommentit
Lähetä kommentti