Sitruunainen mustikkapiirakka

Tässä uudella reseptillä tehty mustikkapiirakka. Jo piirakkaa tehdessä keittiöön leviää ihanan raikas sitruunan tuoksu, puhumattakaan miten hyvä tuoksu keittiössä on kun piirakan ottaa uunista.


100 g voita tai margariinia
2 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
½ sitruunan kuori
½ sitruunan mehu

2 dl mustikkaa

Sulata rasva. Sekoita kaikki pohjan aineet sekaisin. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan. Ripottele päälle mustikat. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Kommentit

  1. Mielenkiintoinen yhdistelmä, mutta varmasti hyvä!! Voisi joskus testata!

    VastaaPoista
  2. Nam! Varmasti hyvää ja valmistuu aika nopsaa kun tuota ohjetta lukee. :)

    VastaaPoista
  3. Kokeilemisen arvoinen ohje... ja todellakin helppo ja nopea tehdä. Suurin vaiva on sitruunan pesussa ja raastamisessa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti