Joskus jostain lehdestä repäisty ohje osui silmiini ja päätyi kokeiltavaksi. Hyvät rullat tulivatkin.
500 g sika-nautajauhelihaa
1 sipuli
2 dl kermaa / maustettua ruokakermaa
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
1 tl timjamia
½ tl valko- tai maustepippuria
ohuita pekonisiivja
Kuori ja silppua sipuli. Kuullota silppu pannulla rasvassa. Anna jäähtyä. Turvota korppujauhot kermassa. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi.
Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin paksuhkoja 3-4 cm pitkiä tankoja. Leikkaa pekonisiivut kahteen osaan. Kierrä palat jauhelihatankojen ympärille. Nosta tangot uunipellille leivinpaperin päälle.
Paista uunissa keskitasolla 200 asteessa n. 25 minuuttia tai kunnes jaheliha on kypsää ja pekoni rapeaa.
500 g sika-nautajauhelihaa
1 sipuli
2 dl kermaa / maustettua ruokakermaa
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
1 tl timjamia
½ tl valko- tai maustepippuria
ohuita pekonisiivja
Kuori ja silppua sipuli. Kuullota silppu pannulla rasvassa. Anna jäähtyä. Turvota korppujauhot kermassa. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi.
Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin paksuhkoja 3-4 cm pitkiä tankoja. Leikkaa pekonisiivut kahteen osaan. Kierrä palat jauhelihatankojen ympärille. Nosta tangot uunipellille leivinpaperin päälle.
Paista uunissa keskitasolla 200 asteessa n. 25 minuuttia tai kunnes jaheliha on kypsää ja pekoni rapeaa.
Kommentit
Lähetä kommentti