Tämäkin ohje on löytynyt joskus aikaisemmin Maustamista -blogista. Nyt pääsi testiin...
valkosipulia (laitoin 3 kynttä)
½ sipulia
voita
isoja katkarapuja (pakaste)
n. 2 rkl aurinkokuivattua tomaattia (valmiiksi pieninä paloina)
parmesaania
mustapippuria
yrttimaustetta (minä käytin persilladea)
sitruunan mehua
Paista pilkottua sipulia ja valkosipulia voissa. Lisää sekaan aurinkokuivattua tomaattia, parmesan-raastetta, sitruunanmehua, mustapippuria myllystä ja yrttimaustetta. Viimeiseksi lisää katkaravut, sekoita nopeasti.
Jaa seos liemineen etanapannuihin. Päälle lisäsin vielä vähän parmesaaniraastetta.
Pannut saavat olla 225 asteessa uunissa n. 10 minuuttia. Valmiiden pannujen päälle voi vielä puristaa vähän sitruunamehua.
Hyvää, mutta jos vielä näitä teen, laitan vähemmän aurinkokuivattua tomaattia ja lisää valkosipulia.
valkosipulia (laitoin 3 kynttä)
½ sipulia
voita
isoja katkarapuja (pakaste)
n. 2 rkl aurinkokuivattua tomaattia (valmiiksi pieninä paloina)
parmesaania
mustapippuria
yrttimaustetta (minä käytin persilladea)
sitruunan mehua
Paista pilkottua sipulia ja valkosipulia voissa. Lisää sekaan aurinkokuivattua tomaattia, parmesan-raastetta, sitruunanmehua, mustapippuria myllystä ja yrttimaustetta. Viimeiseksi lisää katkaravut, sekoita nopeasti.
Jaa seos liemineen etanapannuihin. Päälle lisäsin vielä vähän parmesaaniraastetta.
Pannut saavat olla 225 asteessa uunissa n. 10 minuuttia. Valmiiden pannujen päälle voi vielä puristaa vähän sitruunamehua.
Hyvää, mutta jos vielä näitä teen, laitan vähemmän aurinkokuivattua tomaattia ja lisää valkosipulia.
Kommentit
Lähetä kommentti