Ideakeittiöstä löytyi tämä ohje... hyvää oli. Itse lisäisin ohjeeseen vielä vähän suolaa.
500 g naudan paistia
sipulia
kantarelleja
2,5 dl Flora ruoka 15 %
voita paistamiseen
1 rkl härkäfondia
1 rkl tomaattipyreetä
1 rkl ketsuppia
0,5 tl paprikajauhetta
0,5 tl mustapippuria
1 dl valkoviiniä
2 rkl vehnäjauhoja
Leikkaa paisti kuutioiksi. Hienonna sipuli ja viipaloi sienet. Ruskista lihakuutiot parissa kolmessa erässä paistinpannulla rasvassa. Siirrä lihapalat pataan. Ruskista myös sipulit ja sienet kevyesti paistinpannulla ja siirrä pataan. Huuhdo paistinpannu vesitilkalla ja kaada huuhdeliemi pataan. Lisää joukkoon Flora Ruoka ja liemitiiviste. Hauduta kunnes lihapalat ovat pehmeitä. Lisää pataan pyree, ketsuppi ja mausteet. Sekoita vehnäjauhot viinin sekaan. Kaada suuruste ohuena nauhana pataan. Hauduta vielä viisi minuuttia. Tarjoa pata keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.
500 g naudan paistia
sipulia
kantarelleja
2,5 dl Flora ruoka 15 %
voita paistamiseen
1 rkl härkäfondia
1 rkl tomaattipyreetä
1 rkl ketsuppia
0,5 tl paprikajauhetta
0,5 tl mustapippuria
1 dl valkoviiniä
2 rkl vehnäjauhoja
Leikkaa paisti kuutioiksi. Hienonna sipuli ja viipaloi sienet. Ruskista lihakuutiot parissa kolmessa erässä paistinpannulla rasvassa. Siirrä lihapalat pataan. Ruskista myös sipulit ja sienet kevyesti paistinpannulla ja siirrä pataan. Huuhdo paistinpannu vesitilkalla ja kaada huuhdeliemi pataan. Lisää joukkoon Flora Ruoka ja liemitiiviste. Hauduta kunnes lihapalat ovat pehmeitä. Lisää pataan pyree, ketsuppi ja mausteet. Sekoita vehnäjauhot viinin sekaan. Kaada suuruste ohuena nauhana pataan. Hauduta vielä viisi minuuttia. Tarjoa pata keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti