Tähän postaukseen keräsin muutaman löytämäni kuvan ravintola-annoksista, joita on tullut tässä viimeisen vuoden aikan syötyä. Kaikkea ei ole tullut kuvattua.
Siljan Baltic Princessillä alkuruokana jokirapukeittoa.
Siljan Baltic Princessillä pääruokana nieriää.
Pyhällä Ravintola Huttu-Uulan poronkäristystä.
Hotelli Pyhatunturin miulus. Ruokalistan mukaan kyseessä tunturikonjakilla maustetussa kermassa haudutettua, savuporolla ja kermajuustolla täytettyä 150g naudanleikettä. Lisäksi paahdetuttuja puikuloita ja kasviksia. Oli muuten ihan tajuttoman hyvä annos :)
Siljan Baltic Princessillä alkuruokana jokirapukeittoa.
Siljan Baltic Princessillä pääruokana nieriää.
Pyhällä Ravintola Huttu-Uulan poronkäristystä.
Hotelli Pyhatunturin miulus. Ruokalistan mukaan kyseessä tunturikonjakilla maustetussa kermassa haudutettua, savuporolla ja kermajuustolla täytettyä 150g naudanleikettä. Lisäksi paahdetuttuja puikuloita ja kasviksia. Oli muuten ihan tajuttoman hyvä annos :)
En koskaan ole käynyt kyseisessä ravintolassa. Meillä olisi joku uusi ravintola kuitenkin etsinnässä, olisi tarkoitus mennä juhlimaan vuosipäivää. Itse rakastan kaikenlaisia keittoja. Naudanleike myös on hyvää.
VastaaPoista