Etsin netin syövereistä kokeiltavaksi uutta pikkuleipäohjetta ja törmäsin Ranteita myöten taikinassa -blogiin. Sieltä löysin tämän ohjeen ja pakkohan sitä oli kokeilla... kuulosti niin mielenkiintoiselta suolaisen ja makean yhdistelmältä. Vaihdoin vehnäjauhot gluteenittomiin jauhoihin ja lisäsin vielä pienen valkosuklaakoristelun päälle.
Kovasti saivat kehuja nämä pikkuleivät.
85g pehmeää voita
3/4 dl fariinisokeria
½ dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
1 rkl perunajauhoja
½ tl soodaa
1 tl merisuolaa
2½dl vehnäjauhoja / gluteenittomia jauhoja
100g taloussuklaata
100g suolapähkinöitä
Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää kananmuna hyvin sekoittaen. Lisää kuivat aineet ja sekoita. Lisää suklaarouhe ja suolapähkinärouhe. Sekoita hyvin. Pyörittele palloiksi ja litistä pallot peltille. Paista 175 asteessa 15min, jos haluat rapeita. Jos haluat pehmeitä paista tällöin vain 10min.
Kovasti saivat kehuja nämä pikkuleivät.
85g pehmeää voita
3/4 dl fariinisokeria
½ dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
1 rkl perunajauhoja
½ tl soodaa
1 tl merisuolaa
2½dl vehnäjauhoja / gluteenittomia jauhoja
100g taloussuklaata
100g suolapähkinöitä
Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää kananmuna hyvin sekoittaen. Lisää kuivat aineet ja sekoita. Lisää suklaarouhe ja suolapähkinärouhe. Sekoita hyvin. Pyörittele palloiksi ja litistä pallot peltille. Paista 175 asteessa 15min, jos haluat rapeita. Jos haluat pehmeitä paista tällöin vain 10min.
Nam! :) Takuulla ihania keksejä :)
VastaaPoista