Valkosipuli nyt vaan sattuu olemaan hyvää. Eli kun näin tämän ohjeen Kohokohta -sivustolla, oli sitä ihan pakko kokeilla. Kastikkeesta tulee notkeaa, joten levitteeksi se ei käy, mutta kastikkeena toimii kyllä.
3 rkl majoneesia
1 tl hunajaa
1-2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
½ kpl sitruunan mehua
1 pnt ruohosipulia silputtuna
Laita kaikki tehosekoittimeen ja surauta tasaiseksi massaksi.
Lisää tässä vaiheessa ruohosipulisilppu ja sekoita lusikalla.
Laita jääkaappiin kannen alle maustumaan noin 15-30 minuutiksi.
3 rkl majoneesia
1 tl hunajaa
1-2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
½ kpl sitruunan mehua
1 pnt ruohosipulia silputtuna
Laita kaikki tehosekoittimeen ja surauta tasaiseksi massaksi.
Lisää tässä vaiheessa ruohosipulisilppu ja sekoita lusikalla.
Laita jääkaappiin kannen alle maustumaan noin 15-30 minuutiksi.
Kommentit
Lähetä kommentti