Koskenlaskijalla täytetyt lihapallerot

Päätettiin tehdä pizzaa ja koska pakkasesta otettu jauhelihapussi oli sen verran iso, nappasin osan lihasta ja tein kaksi isoa koskenlaskija-sulatejuustolla täytettyä lihapullaa. Koskenlaskijana oli mustapippurilla maustettu versio.


Valmiit pallerot päätin kokeeksi kypsentää airfryerillä. Ensin 160 asteessa 10 minuuttia. Kurkkasin tässä välissä miltä näyttää ja pitääkö kääntää, mutta hyvältä näytti. Lisäsin vielä 160 asteessa 6 minuuttia ja taas kurkkaus. Koska pallerot olivat sen verran isot, enkä halunnut leikata tässä kohtaa puoliksikaan kypsyyttä tarkistaakseni, päätin laittaa vielä 160 asteessa neljä minuuttia lisää. Tämän olisi voinut jättää tekemättä, sillä nyt pullat menivät vähän yli ja kuivakaksi. Helppoa ja hyvää.


Kommentit