Testattiin netistä Tanjan blogista löytynyt resepti katkarapupannuun ja ekalla kerralla siitä tuli aivan liian sitruunainen. Toisella kerralla sen sijaan oli oikein herkullista. Tästä ohjeesta riittää neljälle alkupalaksi eli neljä etanapannullista. Kuvaa ei nyt muistettu ottaa.
1 yksikyntinen valkosipuli
1 pieni sipuli
valkosipulivoita
rypsiöljyä
isoja katkarapuja pussillinen (pakaste)
n. 2-3 rkl aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
parmesaania raasteena
mustapippuria
yrttimaustetta
sitruunan mehu (en käyttänyt aivan kaikkea, mitä sitruunasta irtosi)
Pyöräytä pilkottu sipuli ja valkosipuli pannulla öljyssä ja valkosipulivoissa, lisää sekaan aurinkokuivattua tomaattia, parmesaaniraastetta, sitruunanmehua, mustapippuria myllystä ja yrttimaustetta. Viimeisenä lisää katkaravut, sekoita nopeasti ja lataa katkaravut liemineen etanapannuihin. Viimeiseksi lisää vielä parmesaaniraastetta ja valkosipulivoikokkareita pannujen kolojen päälle.
Pannut saavat olla uunissa 225 asteessa noin kymmenen minuuttia, kunnes ovat kiehuvan kuumia, mutta eivät kauan kiehuneita, ettei katkaravuista tule sitkeitä. Tarjoile katkarapupannut patongin kera.
Kommentit
Lähetä kommentti