Arkinen Cordon Bleu

Joskus aikoinaan olin tallentanut itselleni tämän reseptin jostain lehdestä. Mutta sitten se on jäänyt unholaan ja jäänyt kokeilematta. Nyt oli jääkaapissa sopivasti jauhelihaa ja Koskenlaskijaa, joten lounaaksi valmistui herkulliset cordon bleut. Ja oli muuten hyvää.



400 g jauhelihaa
suolaa ja mustapippuria
palvikinkkuviipaleita
Koskenlaskijan sulatejuustoa (minulla voimakasta)

Jaa jauheliha neljään osaan ja taputtele ohuksi levyiksi. Mausta. Laita keskelle kinkkua, noin 0,5-1 cm:n paksuinen viipale Koskenlaskijaa ja vielä toinen kinkkuviipale. Nostele jauhelihalevyn reunat täytteiden päälle ja muotoile pihviksi.

Paista keskilämmöllä kannen alla voissa molemmin puolin n. 5 minuuttia. Anna vetäytyä 5 min.

Kommentit