Juustoinen pastavuoka

 Tyttäreni kehui tätä ohjetta ja pitihän se sitten itsekin kokeilla. Ohje löytyi Cebicin keittiössä -sivuilta.

Itse laitoin ohjeesta poiketen enemmän jauhelihaa, alkuperäisessä ohjeessa sitä oli vain 400 g. Hyvää tuli ja ruokaa oli riittävästi.




700 g jauhelihaa
1 sipuli
mustapippuria
suolaa
1 lihaliemikuutio
1 pss eli 400 g makaroonia
1 prk kolmen juuston ruokakermaa
2 dl maitoa
2 dl kermaa
tilkka vettä tarvittaessa
pinnalle juustoraastetta
Keitä makaronit lähes kypsiksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Huuhtele ja valuta.

Ruskista jauhelihat omassa rasvassaan, lisää hienonnetut sipulit joukkoon kuullottumaan ja mausta mielesi mukaisesti.

Kommentit