16.10.2009

Juustoinen pastavuoka

 Tyttäreni kehui tätä ohjetta ja pitihän se sitten itsekin kokeilla. Ohje löytyi Cebicin keittiössä -sivuilta.

Itse laitoin ohjeesta poiketen enemmän jauhelihaa, alkuperäisessä ohjeessa sitä oli vain 400 g. Hyvää tuli ja ruokaa oli riittävästi.




700 g jauhelihaa
1 sipuli
mustapippuria
suolaa
1 lihaliemikuutio
1 pss eli 400 g makaroonia
1 prk kolmen juuston ruokakermaa
2 dl maitoa
2 dl kermaa
tilkka vettä tarvittaessa
pinnalle juustoraastetta
Keitä makaronit lähes kypsiksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Huuhtele ja valuta.

Ruskista jauhelihat omassa rasvassaan, lisää hienonnetut sipulit joukkoon kuullottumaan ja mausta mielesi mukaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti