Kukkakaalisosekeitto

Tämä herkullinen sosekeitto-ohje on alunperin Ideakeittiön-sivuilta. Itse vähän jouduin muokkaamaan sitä, kun kaikkia aineita ei kaapeista löytynyt. Mutta ah.... niin hyvää siitä tuli sittenkin.



200 g kukkakaalia
1 peruna
4 dl vettä
kasvisfondia
pieni sipuli
2 rkl Flora Culinessea
1 prk smetanaa
4 pekoniviipaletta

Paista pekoniviipaleet rapeiksi uunissa tai pannulla. Huuhtele kukkakaali ja irrota nuput. Kuori ja kuutio peruna. Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa, lisää kukkakaalit ja perunat. Kaada sekaan vesi ja lisää kasvisfondia. Anna kiehua kunnes perunat ja kukkakaali ovat kypsiä. Lisää keittoon smetana ja soseuta sauvasekoittimella. Tarjoa keitto rapeaksi paistetun pekonin kanssa.

Kommentit

  1. Tämä täytyykin tulostaa talteen. Kuulostaa hyvältä ja terveelliseltä, ainakin jos tuon pekonin jättää pois...

    VastaaPoista
  2. namia.kiva blogi sulla täällä.

    VastaaPoista
  3. Onnistuisko tulostettava resepti HS ruoka -malliin. Saisin reseptin siirrettyä oman läppärin reseptikansioon. Kiitos.

    jukka.u.sarkka@elisanet.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin äkkiseltään en löytänyt mahdollisuutta laittaa teksteihin mitään tulostus-painiketta, jolla saisi tulostettua pelkästään ko. ohjeen. Tutkin asiaa lisää, kunhan ehdin perehtyä aiheeseen taas :)

      Äkkiseltään ehdotan, että kopioit ohjetekstin sivulta, liität sen vaikka muistioon tai wordiin tms. ja tulostat sen sieltä.

      Poista

Lähetä kommentti