28.2.2010

Smetanalohta ja pinaattiperunasosetta

Lohesta ja perunasoseesta meillä tykätään. Sitä siis taas tänään sunnuntain lounaaksi. Tällä kertaa tein vaihtelun vuoksi perunasoseesta pinaatilla höystettyä.



Lohi on maustettu sitruunamehulla, suolalla, sitruunapippurilla ja Santa Marian chili-lime -mausteella. Annoin vähän aikaa maustua ja sitten päälle kermalla ohennettua smetanaa ja kuivattua tilliä. Ja koko homma uuniin.

Perunasoseen tein ihan normaalisti, mutta perunoiden soseuttamisen jälkeen lisäsin joukkoon muutaman palan pakastepinaattia, joka oli saanut sulaa huoneenlämmössä jonkin aikaa.

1 kommentti:

  1. Tämä on meidän lasten herkkuruokaa. Itsellekin tämä hyvin maistuisi, mutta enää en uskalla panna kalaa suuhuni viimekeväisen allergisen reaktion vuoksi.

    VastaaPoista