Banaanipiirakka

Töihin kaivattiin helppoa ja nopeaa piirakkaohjetta, johon voisi käyttää banaaneja. Netistä googlasin ja löysin Herkkusuun paratiisista helpon ohjeen. Sitä sitten töissä leivoin ja tykästyimme kovasti herkulliseen piirakkaan. Varsinkin vaniljakastikkeen kanssa tuo on niiiiiin hyvää. Nyt päätin vihdoin leipoa tätä myös kotona ja maistaa sitä tällä kertaa vaniljajäätelön kanssa. Hyvää oli myös jäätelön kera.


Pohja:
1,5 dl sokeria
1,5 dl sulatettua rasvaa (n. 125g)
1,5 dl piimää
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Päälle:
n. 2 banaania

Sekoita kaikki pohjan aineet keskenään. Viipaloi banaanit ja levitä viipaleet piirakan päälle. Paista 200- asteisessa uunissa n. 25 minuuttia, kunnes piirakka on saanut kauniin värin ja on kypsä. Tarjoa vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Kommentit

  1. Tämä olis varmasti hyvää, tykkään banaanista tosi paljon! :)

    Juu ihan yllättävän pienin kustannuksin selvisin Confetista, johtuu ehkä siitä että oon enempi ruoanlaittaja kuin leipoja, saatikka kakkuilija :) Mukava noissa paikoissa on kyllä käydä ja tutustua eri juttuihin. Aattelinkin että se tylla voisi olla korikuvion tekemiseen, mutta sitä kuviota en oo koskaaan tehnyt ja liian vaikealta näyttää :D Mutta saahan sillä tehtyä raitaa varmaan muutenkin. Saatan jo tänään sitä testata!

    VastaaPoista
  2. Hei, edellinen kommentti on varmaan kadonnut bittiavaruuteen!
    Olen linkittänyt sinut jotta paremmin löydän tänne.
    Ihana banaanikakku - voisi vaikka aloittaa päivänsä tuollaisella. Banaani kuuluu aamuuni. Terv. : www.nami.hiiri.com

    VastaaPoista
  3. nam! näyttää tosi hyvältä! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti