4.10.2010

Pullapäivä

Jo muutamana päivänä on pitänyt tehdä pullataikina, mutta vasta tänään se tapahtui. Samalla keksinkin kokeilla pullataikinan tekoa appelsiinimehuun. Tätäkin on pitänyt kokeilla jo pitkään. Vähensin vähän sokerin määrää, koska ajattelin mehun olevan sen verran makeaa. Muuten tein taikinan kuten ennenkin. Kaulitun taikinalevyn voitelin rasvalla, sirottelin päälle sokeria, kanelia ja wienercrushia. Voideltujen pullien päällä on raesokeria ja wienercrushia.


Hyvältä maistui. Ensi kerralla kokeilen laittaa väliin vielä vaikka appelsiinimarmeladia, tulee sitten tuo appelsiinin maku vahvemmin esiin.

1 kommentti:

  1. Se on kumma kun pullan leivontaan on aina muka niin hankala ryhtyä, vaikka se sitten lopulta ihan mukavaa onkin!!:) Mielenkiintoinen kokeilu, appelsiinimehu varmaan sopiikin hyvin, ja appelsiinimarmeladi sen täytteeksi.. (vaikka varmasti tuokin mitä nyt laitoit!! ;))

    VastaaPoista