Persikkakiisseli

Meidän perheessä ei ole juurikaan harrastettu jälkiruokia. Viimeisessä työpaikassani työnkuvaani kuului myös jälkiruokien teko. Melkoinen haaste, kun ei ole niitä juurikaan tehnyt. Lisäksi suurkeittiössä määrät olivat semmoista luokkaa, ettei niitä oikein tahtonut tällainen pieni ihminen ymmärtää. Jotain jäi kuitenkin kaihertamaan mieltä, koska yhtäkkiä teki mieli tehdä kotonakin jotain jälkiruokaa. Ja kun sattumalta jääkaapissa oli avattu persikkapurkki, syntyi siitä nopeasti kiisseliä. Hyvääkin siitä tuli :)

Kommentit

  1. Nam, varmasti hyvää. Mä en ennen tehnyt jälkiruokia kuin harvoin, mutta nykyään tulee lapsille tehtyä. Tykkäävät syödä päivällä ruuan jälkeen jälkkäriä vähän kuin välipalaksi. Kelpaa kyllä kaikki kiisselit. Suosikki on mansikkakiisseli ja persikka-banaanikiisseli. :)

    VastaaPoista
  2. Kuinka suuria määriä suurkeittiössä sitten tehdään? Varmasti saa suurkeittiökalusteet ja muut olla melko tuhtia kokoluokkaa. Hyvältä näyttää. Täytyisi myös kokeilla tehdä kiisseliä vaikkapa viikonloppuna.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti