21.6.2011

Grillisalaatti porkkanasta

Ideakeittiön viikkokirjeessä oli linkki grillisalaattiin. Salaatista tuli mieleeni coleslow, josta pidän. Siis kokeilemaan tätäkin. Tuoreeltaan maistettuna hyvää... miltähän maistuu, kun ehtii mausteet tasaantua jääkaapissa :)


500 g porkkanoita
2,5 dl ranskankermaa (minulla oli turkkilaista jogurttia)
2 kpl valkosipulinkynttä
2 tl Turun Sinappia (minulla jotain ihan muuta sinappia)
1 rkl valkoviini etikkaa
2 tl sokeria
1 tl suolaa

Raasta kuoritut porkkanat ja sekoita raaste rasnkankerman joukkoon. Mausta salaatti hienonnetulla valkosipulilla, sinapilla, viinietikalla, sokerilla ja suolalla. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua. Tarjoa savukalan tai grilliruokien kanssa.

1 kommentti:

  1. Ai kun hyvännäköistä.. Tätä täytyy nyt juhannuksena ihan ehdottomasti kokeilla! :)

    VastaaPoista