Ideakeittiön viikkokirjeessä oli linkki grillisalaattiin. Salaatista tuli mieleeni coleslow, josta pidän. Siis kokeilemaan tätäkin. Tuoreeltaan maistettuna hyvää... miltähän maistuu, kun ehtii mausteet tasaantua jääkaapissa :)
500 g porkkanoita
2,5 dl ranskankermaa (minulla oli turkkilaista jogurttia)
2 kpl valkosipulinkynttä
2 tl Turun Sinappia (minulla jotain ihan muuta sinappia)
1 rkl valkoviini etikkaa
2 tl sokeria
1 tl suolaa
Raasta kuoritut porkkanat ja sekoita raaste rasnkankerman joukkoon. Mausta salaatti hienonnetulla valkosipulilla, sinapilla, viinietikalla, sokerilla ja suolalla. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua. Tarjoa savukalan tai grilliruokien kanssa.
500 g porkkanoita
2,5 dl ranskankermaa (minulla oli turkkilaista jogurttia)
2 kpl valkosipulinkynttä
2 tl Turun Sinappia (minulla jotain ihan muuta sinappia)
1 rkl valkoviini etikkaa
2 tl sokeria
1 tl suolaa
Raasta kuoritut porkkanat ja sekoita raaste rasnkankerman joukkoon. Mausta salaatti hienonnetulla valkosipulilla, sinapilla, viinietikalla, sokerilla ja suolalla. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua. Tarjoa savukalan tai grilliruokien kanssa.
Ai kun hyvännäköistä.. Tätä täytyy nyt juhannuksena ihan ehdottomasti kokeilla! :)
VastaaPoista