10.7.2011

Voileipäkakkuja rippijuhliin

Samoihin juhliin, kuin edelliset suklaakakut, lähti myös neljä voileipäkakkua.


Tällaisia 15 hengen kinkkuvoikkareita tein kaksi samanlaista. Täytteessä oli kinkkurouhetta, salamirouhetta, kurkkusalaattia, punasipulia, tomaattia, lihafondia, ranskankermaa ja aurinkokuivattu-tomaatti-tuorejuustoa. Jos oli vielä jotain muuta, en nyt sitten enää muista. Yhdessä täytevälissä oli italiansalaattia.


Sitten tein yhden 15 hengen lohivoikkarin. Täytteessä oli savulohta, lohi-tuorejuustoa, ranskankermaa, tomaattia, sitruunamehua ja tilliä. Yhdessä välissä oli hienonnettuja keitettyjä kananmunia ja raejuustoa.


Lisäksi tein vielä yhden pikkuisen gluteenittoman kinkkuvoikkarin kolmelle hengelle. Sama täyte kuin isommissa kinkkuvoikkareissa, paitsi tässä versiossa ei ollut sitä lihafondia (siinä näytti olevan vehnää).

Kaikkien kakkujen päällä samaa sekoitusta: 400 g ruohosipuli-tuorejuustoa, 400 g maustamatonta tuorejuustoa, 200 g ranskankermaa. Tämä sekoitus riitti siis loistavasti kaikkiin näihin kakkuihin. Ja koristeet näkyykin sitten kuvista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti