12.9.2011

Sitruunainen mustikkapiirakka

Tässä uudella reseptillä tehty mustikkapiirakka. Jo piirakkaa tehdessä keittiöön leviää ihanan raikas sitruunan tuoksu, puhumattakaan miten hyvä tuoksu keittiössä on kun piirakan ottaa uunista.


100 g voita tai margariinia
2 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
½ sitruunan kuori
½ sitruunan mehu

2 dl mustikkaa

Sulata rasva. Sekoita kaikki pohjan aineet sekaisin. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan. Ripottele päälle mustikat. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen yhdistelmä, mutta varmasti hyvä!! Voisi joskus testata!

    VastaaPoista
  2. Nam! Varmasti hyvää ja valmistuu aika nopsaa kun tuota ohjetta lukee. :)

    VastaaPoista
  3. Kokeilemisen arvoinen ohje... ja todellakin helppo ja nopea tehdä. Suurin vaiva on sitruunan pesussa ja raastamisessa :)

    VastaaPoista