Tämä tykätty ja toivottu kakkutäyte on löytynyt joskus Kinuskikissalta. Ohje on helppo ja täyte on todellakin hyvää. Vaniljakreemijauheen määrä on minulla aina riittänyt, mutta Kinuskikissa neuvoo ohjeessaan tarkistamaan sen määrän: jos hedelmäsose on kovin löysää, lisää siis kreemijauhetta. Tästä ohjeesta riittää hyvin 5 munan kakkuun molempiin väleihin.
250 g (ilman lientä) säilykepersikoita sokeriliemessä
½ prk (á 175 g, ilman lientä) mandariinilohkoja sokeriliemessä
2 dl vispikermaa
100 g sitruunarahkavalmistetta (Sunnuntai)
n. ½ dl vaniljakreemijauhetta
Valuta säilykepersikoista ja -mandariineista liemi. Säästä osa siitä kostutukseen. Soseuta hedelmät. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaahtoon sitruunarahkavalmiste, hedelmäsose ja vaniljakreemijauhe. Levitä heti kostutetun pohjan päälle.
250 g (ilman lientä) säilykepersikoita sokeriliemessä
½ prk (á 175 g, ilman lientä) mandariinilohkoja sokeriliemessä
2 dl vispikermaa
100 g sitruunarahkavalmistetta (Sunnuntai)
n. ½ dl vaniljakreemijauhetta
Valuta säilykepersikoista ja -mandariineista liemi. Säästä osa siitä kostutukseen. Soseuta hedelmät. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaahtoon sitruunarahkavalmiste, hedelmäsose ja vaniljakreemijauhe. Levitä heti kostutetun pohjan päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti