12.2.2012

"Vaahtomainen" kinuski

Jos haluaa kakun päälle kinuskinmakua eikä halua ottaa riskejä kinuskin keittämisen onnistumisen suhteen, on tämä helppo tapa toteuttaa kakun kuorrutus.

Laita kattilaan tilavuusmitoissa yhtäpaljon kermaa ja fariinisokeria. Kuumenna sekoitellen, kunnes sokeri on sulanut. Älä siis keitä. Anna kinuskin jäähtyä ja  laita se jääkaappiin odottamaan (kinuski kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, että varmasti ehtii jäähtyä). Kun kakun kuorrutuksen aika koittaa, ota kinuski kaapista ja vatkaa se sähkövatkaimella vaahdoksi.

Helppoa kuin heinänteko :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea :o Enpä ole tällaiseen koskaan ennen törmännyt missään! :>

    VastaaPoista
  2. No himskatti, kuulostaapa hyvältä! ja ihan uus juttu mulle.

    VastaaPoista