Jo monessa kakussa olen käyttänyt tätä Kinuskikissan kehittämää vadelma-mascarpone -täytettä. Todella helppoa ja herkullista. Kinuskikissa käyttää ohjeessaan Daim-suklaata, mutta itse olen laittanut aina mitä tahansa suklaata, jota kaapista on löytynyt.
1 ½ dl kuohukermaa
½ prk (á 250 g) mascarpone-juustoa
¼ dl sokeria
n. 50 g suklaata
75-100 g suomalaisia vadelmia
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone-juusto ja sokeri. Rouhi suklaa ja lisää täytteeseen. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on riittävän jämäkkää.
1 ½ dl kuohukermaa
½ prk (á 250 g) mascarpone-juustoa
¼ dl sokeria
n. 50 g suklaata
75-100 g suomalaisia vadelmia
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone-juusto ja sokeri. Rouhi suklaa ja lisää täytteeseen. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on riittävän jämäkkää.
Kommentit
Lähetä kommentti