10.3.2012

Suklaakreemi

Tämä ohje, jota olen paljon käyttänyt, on löytynyt Kinuskikissan sivuilta. Suklaakreemi vaan nyt on niin hyvää, kun tarvitsee "kosteuseristeen" marsipaanin alle.

250 g valkosuklaata, maitosuklaata tai tummaa suklaata
100 g voita tai margariinia
½ prk mascarpone-juustoa
2 rkl tomusokeria

Sulata suklaa. Sekoita voi ja mascarpone tasaiseksi massaksi sähkövatkaimella. Lisää voiseokseen suklaa ja tomusokeri koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista kunnes massa on kuohkeaa.

Voit valmistaa kreemin etukäteen jääkaappiin. Huomioi kuitenkin, että kylmässä kreemi kovettuu. Voit käyttää sitä lyhyesti mikrossa saadaksesi siitä helpommin levitettävän/pursotettavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti