17.2.2013

Fetatäytteiset jauheliharullat

Ideakeittiön sivuilta nappasin kokeiltavaksi tämän ohjeen, jätin vain oliviit pois, kun niistä en tykkää. Tuli muuten hyviä :)


2,5 dl kermaa
1,3 dl korppujauhoja
1 kpl sipulia
1 kpl kananmunaa
1,5 rkl Vasikkafondia
500 g jauhelihaa
100 g fetajuustoa

Sekoita korppujauhot kerman joukkoon. Anna turvota hetki. Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutiot kerma-korppujauho -seokseen. Lisää myös kananmuna, liemitiiviste ja jauheliha. Sekoita seos tasaiseksi mureketaikinaksi. Muotoile taikinasta ohuita neliöitä kostutetulla leikkuulaudalla. Leikkaa fetajuusto kuutioiksi. Täytä jauhelihaneliöt fetalla. Kääri rulliksi tai taskuiksi. Paista uunissa leivinpaperin päällä 200 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti