11.5.2015

Yrttinen kaura-juustoleipä

Taas testasin uuden leipäkoneohjeen... pienin muutoksin taas. Veden tilalla taas kotijuuston teosta jäänyttä heraa, kauraleseiden tilalla kolmen viljan leseseosta ja pizzamausteen tilalle laitoin 1 tl basiliikaa, 1 tl oreganoa ja 1 tl persilladea.

2 ½ dl vettä
2 dl juustoraastetta
1 rkl öljyä tai pullomargariinia
1 rkl siirappia
1 tl suolaa
1 rkl pizzamaustetta
1 dl kauraleseitä
4 dl leivontakarkeita erikoisvehnäjauhoja
1 ½ tl kuivahiivaa tai 10 g tuoretta hiivaa

En ole kyllä ensimakustelun jälkeen tyytyväinen. Ensinnäkin leipää olisi pitänyt paistaa pitempään, Se jäi keskeltä nyt aavistuksen raa'an oloiseksi.Eikä makukaan heti napannut... no annetaan leivälle mahdollisuus ja maistetaan sitä uudestaan aamulla.

Muokkaus: Tämä leipä ei kyllä sitten maistunut myöhemminkään. Syötyä se tuli, mutta maku ei miellyttänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti