Possun sisäfile kerma-pippurikastikkeella

Kokeilin Hellapoliisin reseptiä, jota vähän muokkailin eli en sitä ihan tarkalleen noudattanut. Hyvää tuli, joten tässä talletan muistiin, mitä tuli tehtyä.

possun sisäfile
suola
pippurisekoitus
mustapippuri
1 punasipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
3 tl dijonsinappia
4 dl kermaa (mulla puolet kuohukermaa ja puolet ruokakermaa)
loraus kasvisfondia
vähän pinaattia pakastimesta
persiljaa

Leikkaa sisäfile 1-2 cm:n viipaleiksi. Ruskista viipaleet voissa, mausta suolalla ja pippureilla. Lisää pannulle sipuliviipaleet. Pyörittele hetki pannulla ja lisää pilkottu valkosipuli. Lisää sinappi ja kerma. Anna kiehua hiljalleen kannen alla jonkin aikaa, tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Itse lisäsin lorauksen fondia ja pakastimesta löysin pienen pussukan pinaattia. Värin kaunistamiseen lisäsin vielä vähän kurkumaa. Kun lihat olivat kypsiä, päälle ripottelin vielä kuivattua persiljaa.



Kommentit