Teki pitkästä aikaa mieli tehdä makaronilaatikkoa, vaan kaapeista ei löytynytkään yhtään makaronia. Kierrepastaa löytyi, joten käytin sitten sitä. Pakkasesta etsin jauhelihaa ja ainoa, mitä löytyi, oli kanan jauheliha.
Voideltuun vuokaan kippasin kierrepastat raakana. Paistoin kanan jauhelihan ja sipulin, lisäsin vielä valkosipulia joukkoon ja maustoin reilusti. Mausteiden lisäksi laitoin jauhelihan joukkoon kuivattuja suppilovahveroita ja voimakasta koskenlaskija-juustoa.
Tämän seoksen sekoittelin sitten uunivuokaan pastan joukkoon. Päälle kaadoin muna-kermaseoksen, jossa oli 2 kananmunaa ja 2,5 dl kolmen juuston kermaa. Vielä näiden lisäksi kanaliemikuutiolla maustettua vettä noin 6-7 dl. Lientä siis niin paljon, että ainekset kunnolla peittyy, raaka pasta imee kyllä nesteet.
Paistoin sitten kiertoilmauunissa 175 asteessa ensin noin 20-25 minuuttia, sitten vähän sekoittelin aineksia ja lisäsin pinnalle juustoraastetta. Tämän jälkeen lisää paistoa noin 20 minuuttia.
Huono resepti. Paljonko pastaa?
VastaaPoista