Sattumalta silmiini osui Kotilieden ohje sienisuolasta. Suolan ja sienten ystävänä, tämä alkoi kovasti kiinnostaa ja ensimmäinen kokeilu on nyt tehty. Suolaa on testattu vasta hyvin vähän, mutta tällä hetkellä tuntuu, että ehkä sieniä olisi voinut olla vielä enemmänkin. Mutta tällä ohjeella siis tehty.
2 dl merisuolaa
30 g kuivattuja suppilovahveroita
Laita tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon sienet ja suola.
Laita kone päälle ja sekoita ainekset tasaiseksi mausteseokseksi.
Voit yhdistää sienet sekä suolan myös huhmareessa ja hieroa ne käsin jauheeksi.
Käytä mausteena perunoiden, paistettujen kasvisten, perunamuusin tai paistetun lihan kanssa. Sienisuola sopii myös ihanasti sämpylä- tai leipätaikinaa maustamaan.
Kommentit
Lähetä kommentti