Ystäväni on tarjoillut tätä maistuvaa pannupaistosta pariinkin kertaan ja pakkohan oli pyytää ohje itsellenikin. Itse tehnyt tätä nyt muutaman kerran ja aina vaan maistuu, niin aamupalalla kuin iltapalallakin. Itse hukkasin ohjeen välillä, joten tein sitä sitten muistista ja tietystikin vähän eri tavalla ja eri aineksista, mutta hyvää tuli. Ja toisaalta tähän voi laittaa juurikin mitä kaapista löytyy tai mistä itse tykkää. Laitan tähän, mitä itse yleensä tähän laitan.
pussi pekonimurua tai paketti pekoniviipaleita paloiksi leikattuna
1 rkl voita
punasipulia tai purjoa
1 parsakaali
paprikaa
kesäkurpitsaa
3 valkosipulin kynttä
mietoa pepperonia
purkki tuorejuustoa, itselläni useimmiten yrttimaustettua Philadelphiaa
mausteita maun mukaan
Pilko kasvikset pienmmäksi. Laita pekoni kylmälle pannulle. Kun se alkaa tiristä, lisää voi ja sipuli ja kuullota hetki. Lisää muut kasvikset ja tuorejuusto. Laita kansi päälle ja anna hautua välillä sekoitellen, kunnes kasvikset ovat vähän pehmenneet. Mausta halutessasi.
Kommentit
Lähetä kommentti