Ruohosipuli-lohitäytteiset krustadit

Pientä suolapalaa kaivattiin, ja kaapissa sattui olemaan krustadeja. Niinpä googlaamaan ohjeita ja tämä tuli valituksi. Se löytyi Taikakaulin-blogista.

pinjansiemeniä (nämä tulevat päälle koristeeksi, joten kovin montaa siementä et tarvitse)
parin sormen paksuinen nippu tuoretta ruohosipulia
200g ruohosipulituorejuustoa
100 g smetanaa tai ranskankermaapippuria myllystä
150 g kylmäsavulohta
24 kpl pieniä krustadikippoja

Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla sen aikaa, että saavat vähän väriä pintaan. Hienonna ruohosipuli.

Sekoita ruohosipulituorejuusto, smetana/ranskankerma ja hienonnettu ruohosipuli. Mausta pippurilla. Anna maustua jääkaapissa.

Pilko kylmäsavulohi pienehköiksi palasiksi.

Täytä krustadit juuri ennen tarjoilua. Voit halutessasi laittaa massan pursotinpussiin, josta kupit on helppo täyttää kauniisti. Asettele täytteen päälle kalasiivuja. Ripottele pinnalle pinjansiemenet ja viimeistele ruohosipulipätkällä.

Kommentit