Salvia-parmesaanipaneroidut broilerifileet

Tästäkin ruokalajista on blogissa aikaisempi päivitys. Nyt kokeilimme kypsennystä öljyssä paistamisen sijaan airfryerillä. Tulipa hyvää.


Fileet leikkasimme kahteen osaan, jotka sitten maustoimme suolalla ja pippurilla. Leivityksen jälkeen vielä suihkaus öljyä fileiden pintaan. Fileet aseteltiin valmiiksi kuumennetulle airfryerin ritilälle. Ensin paisto 180 asteessa 10 minuuttia, fileiden kääntäminen ja öljysuihkaus, edelleen paistoa 5 minuuttia. Tässä vaiheessa tarkistus kypsyydestä. Itse päätin vielä kerran kääntää fileet ja lisätä paistoaikaa 3 minuuttia. 

Tuli muuten tosi hyviä, pinnaltaan rapsakoita, mutta sisältä edelleen meheviä. Näiden kanssa söimme Lidlin bataattipaistoksia, bearnaisekastiketta ja salaattia.

Kommentit