Kovan onnen kinuskikakut

Että semmoinen kakkuprojekti tällä kertaa. Meinasi jäädä kakut valmistumatta, tai no valmistuivathan ne, mutta niitä ensimmäisiä versioita en olisi kehdannut antaa kenellekään. Nämä kakut ovatkin versiota kaksi :)Minua pyydettiin siis tekemään sydämen mallista kinuskikakkua. Päätin samalla tehdä useampia kakkupohjia, kun minulla nyt on mahdollisuus töissä käyttää isoja ammattiuuneja. Tässä kohtaa voin jo sanoa, että onneksi kakkupohjia tuli tehtyä enemmänkin.

Kakkupohjat onnistuivat kyllä, mutta sitten apunani häärinyt tyttäreni ja minä hosuimme mansikkatäytteen teossa (kermavaahtoa, maustamatonta tuorejuustoa, vaniljakreemijauhetta ja murskattua mansikkaa). Täyte jäi ihan liian löysäksi ja huomasimme sen kyllä jo niitä kakkuja täytettäessä. Otimme kuitenkin riskin ja toimme tässä vaiheessa kakut kotiin.

Kotiin päästyämme itsellemme täytetty kakku oli jo levahtanut ihan kumolleen. Nämä kaksi kakkua olivat kyllä kasassa, mutta täytteet pursusivat ympärille. Jätin kakut kuitenkin vielä jääkaappiin odottamaan ja mietin, voisiko kakut vielä jotenkin pelastaa. Aamulla totesin, että nyt kaavitaan vaan kaikki mahdollinen täyte näistä kakuista talteen (onneksi samaa täytettä oli jäänyt yli ja sekin oli vielä tallella) ja lisätään siihen vähän vaniljakreemijauhetta sekä liivatelehtiä. Ja johan alkoi onnistua.

Leikkasin sitten kahdesta varakakkupohjasta sydämenmuotoiset ja rakensin niistä uudet kakut. Nyt alkoi homma jo toimia ja kakut valmistuivatkin nopeasti. Päälle tein kinuskivaahdon ja reunoilla on Flora Vispiä.

Tekevälle sattuu ja tapahtuu, onneksi tästäkin selvittiin :)


Kommentit

  1. johan on ollut mutkia matkassa, mutta lopputulos on loistava! Komeat kakut! Kiva tuo kinuskipäällinen!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anu, sekä näkö että maku olivat aivan fantastiset. Kakku oli niin riittoista, että toinen jäi huomista varten Camillan kaverisynttäreille. Kiitos paljon. Myös paholaisen piirakka maistui namilta :)

    VastaaPoista
  3. Lohduttavaa että muillekkin tosiaan sattuu ja tapahtuu :D Mutta aivan upeita kakkuja todellakin sait sitten aikaiseksi! : )

    VastaaPoista

Lähetä kommentti