25.3.2012

Hedelmäistä täytekakkua

Naapurilta tuli kysely, josko ehtisin tehdä synttärikakkua vanhainkodin asukkaalle. Toiveena oli hedelmäinen täytekakku. Ja ehdinhän minä :)


Täytteenä jälleen tuttu hedelmämousse. Täytteessä tällä kertaa erilaista se, että minun vaniljakreemijauheeni oli loppu, joten korvasin sen pienellä määrällä liivatetta. Koristeluun käytin samoja hedelmiä, joita täytteessäkin on eli persikkaa ja mandariinia.

Pursotukset tein Millac Gold 33,5 % - kasvirasvan ja kerman sekoituksella. Tämä siksi, että kakku noudettiin minulta jo torstaina ja tarjottiin vasta perjantaina. Tällä "kermalla" pursotettu kakku pysyy kauniin valkeana, eikä kellastu, kuten normaalilla kermavaahdolla kuorrutettu kakku. Lisäetuna on laktoosittomuus.

2 kommenttia:

  1. Herkullisen ja raikkaan näköinen! Ois ihana lohkasta palanen. :)

    VastaaPoista
  2. Oi mitkä ihanat pursotukset kakun päällä!

    VastaaPoista